IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Adósságrendező hitel feltételei

Utolsó módosítás: 2011.09.15.

Adósságrendező hitel segítségével egy vagy több kedveztőtlen kamatozású hitelét egy új olcsóbb hitellé "alakítjuk át", annak érdekében, hogy ön havonta akár 50%-kal kevesebbet fizessen! Használja jobb oldalon lévő adósságrendező kalulátorunkat és győzödjön meg róla, hogy mennyivel fizet többet mint kellene!

A hiteltermékek korszerűsödésével, a hitelkamatok folyamatos csökkenésével valamint a személyi hitelek és áruhitelek egyre nagyobb térnyerésével megnőtt a jelentősége az adósságendezésnek.

Tapasztalataink szerint, azoknak akiknek több hitelük van akár 50%-os havi törlesztő csökkentést is el tudunk érni, de egyetlen jelzáloghitelt is érdemes felülvizsgáltatni, hiszen az ilyen esetben elérhető 10-20%-os csökkenés is ,hosszú távon több milliós megtakarítást jelent!

Az adósságrendező hitel igénylésének feltételei 2011-ben:

 • A legelső és legfontosabb dolog a rendezett pénzügyi háttér és fizetési figyelem! Aktív BAR lista,  nem fizetett vagy 30 napon túl fizetett hitel törlesztő, APEH, közüzemi- és illetéktartozás mind egyenként kizáró okot jelenltenek hitelkiváltásnál. Passzív BAR lista esetén pedig csak legalább 6 hónapja fenn álló Passzív státusszal és kamatfelárral lehetséges adósságrendező hitel igénylése!
 • Mielőtt belevágunk az adósságrendezésbe első lépésként érdemes összeszámolni hogy hiteleink tőketartozása jelenlegi árfolyamon forintban mennyi most. Erre vonatkozó igazolást a banktól telefonon vagy postán könnyedén lehet igényelni. Fontos, hogy csak bank vagy pénzintézet által nyújtott hitel váltható ki, magánszemálytől vagy egyéb végtől felvett nem!
 • Adósságrendezés csak ingatlanfedezet bevonásával történhet, ezért szükség lesz egy olyan ingatlanra amely forgalmi értékének 75%-a legalább akkora, vagy nagyobb mint a fent kiszámolt teljes tőketartozások összege. Ha mégis kevesebb, akkor vagy ki kell húzni 1-2 hitelt  a kiváltandók listájáról vagy pótingatlant szükkséges bevonni a megfelelő értékig. Fontos megemlteni, hogy jelzálogalapú nem kiváltott régi hitel nem maradhat az ingatlanon az új hitel mellett, mert a bankok "nem mennek be egymás jelzálogai elé / mögé!".
 • Ha az arányok rendben vannak akkor következő lépésként a rendelkezésre állü jövedelmet kell megvizsgálni az ügylet szereplőire együttesen kivetítve. Ennek a minimálbér összegével meg kell egyeznie, de a legkedvezőbb feltételeket az új hitel törlesztőjének legalább háromszorosával megyegező igazolható jövedelemmel érhetjük el!
 • Utolsó lépésként érdemes adósságrendező kalkulátorunkkal egy előzetes képet kapni arról, hogy mekkora lenne az új törlesztő, ezt követően pedig egy egyszerű ajánlatkérés után 1 munkanapon belül belevágni a pontos előszűrésbe és a konkrét bank / törlesztő meghatározásába!

 

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Adósságrendező hitel jövedelemigazolás nélkül
 • Adósságrendező hitel kalkulátor
 • Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül
 • Adósságrendező hitel euro alapon


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Adósságrendező hitel feltételei

  Kelemen Gergely
  Tisztelt Cím!
  Érdeklődnék, hogy Aktív BAR lsitával lehetséges-e a hitelkiváltás Önöknél? Köszönöm a segítséget: Kelemen Gergely
  Tisztelt Kelemen Gergely!
  Aktív BAR listával sajnos egyetlen magyar bank sem ad semmilyen jelzáloghitelt, azonban legalább fél éve lezárt Passzív BAR listás státusszal már van némi mozgásterünk a hitelkiváltásra! Javaslom tehát, hogy ha van módja rá rendezze az adósságát és fél év múlva térjünk vissza az adósságrendezésre. Ha bármiben segíthetünk még kérem forduljon hozzánk bizalommal!
  2011.09.24.

  Deák Ferenc István

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu