IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

Utolsó módosítás: 2011.09.15.

Az adósságrendező hitel alapvetően egy jelzálog alapú, tehát ingatlanfedezetes hitel, éppen ezért ingatlanfedezet nélkül semmilyen banknál nem igényelhető. Bármilyen hitel kiváltása fedezetlen személyi hitellel egyrészt azért nem lehetséges mert a bankok a maximálisan felvehető személyi kölcsön összegét a nettó jövedelem 6-8x-osára maximalizálták, amely egyetlen kisebb  öszegű lakáshitel kiváltására sem elég. A másik ok pedig a személyi hitelek nagyon magas 30-40%-os kamatszintje, amely még  drágábbá is tenné az új hitelt a régi(ek)-nél.

Személyi kölcsön felvételét cégünk egyáltalán nem támogatja, mert jelentősen hozzájárulhat a fokozatos eladósodáshoz pontosan ezért etikai okokból nem is foglalkozunk vele.

Ingatlan alapú adósságrendező hitel segítségével viszont a törlesztő részletek akár 50%-kal is csökkenthetőek, amely Önnek havi több tízezer forint plusz bevételt jelent.

Adósságrendező hitel akkor igényelhet tehát, ha:

 • Rendelkezik olyan ingatlanfedezettel vagy fedezetekkel, amely a kiváltandó hitelek teljes összegével, a forgalmi értékének 75%-áig terhelhető. Ha például 4 db hitele van 7,5 millió forint jelenlegi értékben, akkor ehhez egy vagy több összesen minimum 10 millió forint összértékű ingatlan fedezet szükséges).
 • Rendelkezik legalább minimálbérrel megyező jövedelemmel.
 • Hiteleit pontosan fizette, nincsen lejárt-, vagy 30 napot meghaladó hitelfizetési kötelezettsége,végrehajtás, vagy felmondás alatt álló hitele, illetve APEH-, közüzemi- vagy illetéktartozása.
 • Nem lehet Aktív BAR listás, illetve Passzív BAR listás sátuszának legalább fél éve fel kell állnia! (Az ingatlan tulajdonosa sem lehet Aktív BAR listás!
 • Kiváltandó hiteleit pénzintézettől kapta nem pedig magánszemély(ek)től vagy egyéb cégektől.

Használja adósságrendező kalkulátorunkat és tudja meg Ön is mennyivel fizet többet a kelleténél, illetve kérje díjmentes ajánlatunkat és váltsa ki jelzáloghitelét és személyi kölcsönét, áruhitelét, autóhitelét amelyek megnehezítik anyagi helyzetét!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Adósságrendező hitel kalkulátor
 • Adósságrendező hitel jövedelemigazolás nélkül
 • Adósságrendező hitel feltételei
 • Adósságrendező hitel euro alapon


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

  Csávás Ilona
  Kaphatunk-e személyi kölcsönt vagy bármilyen hitelt úgy, hogy párom 5 órával van bejelentve én meg GYED~en vagyok itthon a 6 hónapos kislănyomal?
  Tisztelt Csávás Ilona!
  Személyi kölcsönt legalább 8 órás minimálbérrel tudnak Önnek folyósítani a bankok.
  2014.03.13.

  Deák Ferenc István

  Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

  Andrea
  Tisztelt Deák Ferenc István Úr. Felmondták a deviza lakás hitelünket, mert a mellékelt biztosítást nem fizettük. Mit tudunk tenni, hogy megoldjuk ezt a problémát? Van e lehetőség másik kölcsön felvételével kiváltan a meglévőt?
  Tisztelt Andrea!
  Felmondott hitel esetén a bankkal kell megpróbálni békésen egyezledni. Ha valóban csak a biztosításról van szó, és egyébként önök jó adósok, akkor a banknak is érdeke lesz minél előb megegyezni! Felmondott hitelt más bank nem szívesen vesz át.
  2014.02.17.

  Deák Ferenc István

  Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

  Suhánszki Marianna
  Tisztelt Deák Ferenc István Úr Pénzügyi tanácsadó 2012. március 26-án behívtak az OTP Fiókba, mivel a folyószámlámról a lecsökkent jövedelmem miatt (vagyis 0 Ft - nem ment pénz a számlámra), az un. "A" hitelem mínusz kb. 340000 Ft volt már, (mert automatikusan emeltek időnként) és a személyi kölcsön havi részletét nem tudták leemelni - az OTP ügyintéző mondta: neki meg kell csinálni az adósság-rendezésemet -. Bementem hozzá, mondtam hogy csak forint kölcsön legyen, ne svájci frank vagy más. Kitöltette velem a papírokat, megcsinálta a szerződést. Olvastam, hogy forint alapú tartozásrendező kölcsön szerződés. Rákérdeztem mi ez? Mondta forint kölcsön. 2. oldalon az összeg - ami kiváltotta az "A" hitelemet plusz a személyi kölcsönből ami még hátra volt, össz. : 423.087 Ft szerepelt. Tehát ennyi volt amit felvettem. Kértem, hogy a folyószámlámon így 0,-Ft maradjon, úgy csinálja. Láttam, hogy a visszafizetendő összeg 890.600 Ft 61 hónap futamidő, 39,57 % THM - amit nem tudtam mi is az ? - ügyeleti kamat évi 29 %, kezelési ktg. évi 3,6 % ennek havi mértéke 0,3 % azaz 1.269,-Ft. Mondtam, nekem ez így nem jó, hogy több, mint dupláját fizetem vissza! Már majdnem sírtam, ahogy emlékszem, átfutott az agyamon, hogy felállok és eljövök, de nem mertem megtenni. Ő meg hajtogatta, ezt neki meg kell csinálni, meg kell csinálni, így nem maradhat.... Már fáradt voltam, ott ültem vagy két és fél órát, vártam, ültem - míg ő ügyet intézte. Én a végén aláírtam a szerződést, azért, mert a havi törlesztő-részlet 14.600 forint lett, és úgy gondoltam ezt talán még ki tudom fizetni - bár volt egy korábbi 1,9 MFt-os jelzálogos forinthitelem is havi 24 ezer Ft-tal. 2013. dec. van. Én 2012. májusban nem kezdtem el törleszteni a havi 14.600 Ft-os részletet.(Tőke, ügy.kamat és költség) Augusztusban felmondta az OTP a szerződést. Mivel azóta is kis jövedelmű vagyok sajnos, és létminimum alatt élő, OTP Faktoringnál van a tartozásom. Másfél hónapja írásban közölték, hogy tartozásom 626.953 Ft, de ha 30 napon belül egy összegben kifizetem, csak 511.350 Ft-ot kell fizetnem. Persze honnan lenne egy összegben ennyi pénzem? Sehonnan. Nagyon bosszús vagyok, hogy a 423 ezer Ft kölcsön másfél év alatt ennyit nőtt, és bosszant, hogy az ügyintéző rá tudott beszélni erre a szerződésre másfél éve. Ezt a 891 ezer visszafizetendő összeget pedig túlzásnak tartottam akkor is, és most is, mert olyan, mint az uzsorakamat. Szegény vagyok és még ilyen magas összeggel segítettek volna tartozásrendezés címén? Mi a véleménye erről Önnek? Mit tud tanácsolni, hogy csökkenjen ez az összeg? Sürgősen várom e-mail válaszát, nagyon megköszönve. S Marianna.
  Tisztelt Suhánszki Marianna!
  Sajnos onnantól kezdve, hogy Ön aláírta a személyi kölcsön szerződést ezzel a fizetési kötelezettséget is elvállalta a Bank felé. A következő körben amikor úgy döntött, hogy nem fog fizetni akkor ezáltal Ön követett el szerződésszegést és az OTP / Faktoring lépése jogos. 
  Ebben a stádiumban már nem igazán lehet mit tenni, az aláírás előtt lehetett volna, innentől kezdve ez már jogi kérdés.
  2013.12.15.

  Deák Ferenc István

  Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

  Mónii
  Tisztelt Címzett! érdeklődni szeretnék hogy a hitelbe bevonandó ingatlan külterületi pontosabban zártkerti ingatlan. Erre is igényelhető az adósságrendező hitel? Köszönettel: A. Móni
  Kedves Mónii!
  Zártkerti ingatlanra csak egyedi engedéllyel kerülhet sor fedezetként, és valószínűleg kisebb finanszírozási arányban mint 70-75.
  2013.08.22.

  Deák Ferenc István

  Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

  Plotár Attila
  Tisztelt Deák úr. Az után szeretnék érdeklődni, hogy havi nettó 110.000.- ft keresettel mekkora lehet a felvett hitel maximális havi díja? A keresetem számlára érkezik. Köszönettel : Plotár Attila
  Tisztelt Plotár Attila Úr!
  Alapesetben a banki szabályoknak megfelelően legfeljebb 30%-ban tudjuk leterhelni a jövedelmet (ez néha felmehet 50%-ig is), amelyet tovább csökkentenek a meglévő hitelek, a jövedelmet terhelő levonások és az eltartottak becsült költségei. Ha Ön venné fel egyedül a hitelt és nincsen sem eltartottja, sem pedig más hitele, akkor havi 40-50 ezer forintos törlesztőig lehetne felmenni. Ez természetesen az ügylet paramétereitől is erősen függ, most a nagy átlagot írtam le. Bővebb információért kérjük töltse ki rövid ajánlatkérőnket!
  2013.02.28.

  Deák Ferenc István

  Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

  Balogh Istvánné
  Tisztelt Uram ! 2 090 000 ,- Ft adósságrendező hitel felvétele lehetséges-e ingatlan fedezet nélkül. 107 000,- nettó fizetésem bankszámlára érkezik. Tisztelettel. Balogh Istvánné
  Tisztelt Balogh Istvánné!
  Sajnos mint a cikk is írja adósságrendezés nem valósítható meg csakis ingatlanfedezet megléte mellett.
  2013.02.12.

  Deák Ferenc István

  Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

  Meszler Györgyi
  Tisztelt Uram! Adóságrendezőhitelt vagy jelzáloghitelt szeretnék felveni 5-6 millió összegben. Ingatlan fedezet van. Jelen pillanatban van rajta 2,5 millió adóság amit kiszeretnék az adőságrendezőhitelből vagy a jelzáloghitelből fizetni, mert magas a törlesztése. Van e lehetőségem a hitel felvételére. A két hitel közül melyik a kedvezőbb feltételű. Ha igen mennyi a futam ideje, hány százalékos kamatra tudnák adni valamint milyen dokumentumok kellenek hozzá. Köszönettel Meszler Györgyi
  Tisztelt Meszler Györgyi!
  Adósságrendezés nem létezik ingatlanfedezet nélkül, mivel a fedezet nélküli személyi hitelek 30-40%-os THM-jeik miatt nem alkalmasak az adósságrendezésre. Annak érdekében, hogy jobban megimserhessük az igényeit és mi is bővebb tájékoztatást tudjunk anni Önnek, a kamatokat és a havi törlesztőt illetően, kérem ide kattintva töltse ki ingyenes ajánlatkérőnket!
  2012.12.03.

  Deák Ferenc István

  Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

  Lintz Klára
  Én csak aszt szeretném tudni hogy a személyi kölcsönre is érvényes ez a végtörlesztés?
  Tisztelt Lintz Klára!
  A végtörlesztési törvény csak az ingatlan alapú devizahitelekre vonatkozik, a fedezet nélküli személyi kölcsönökre sajnos nem!
  2011.10.10.

  Deák Ferenc István

  Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül

  Nyíri István
  Tisztelt Deák Úr!
  1200000 ft értékű személyi kölcsönömet, 2600000 ft-os autóhitelemet és egy 320000 ft-os áruhitelemet szeretném egy hitelként fizetni mert a majdnem 110.000 ft-os törlesztőt nem bírom már fizetni. Nettó 133000 ft-os fizetésem mellett mekkora hitelt kapok? Ingatlanfedezet nincs!
  Tisztelt Nyíri István Úr!
  Ingatlanfedezet hiányában sajnos adósságrendező hitel nem igényelhető,mert a személyi hitelek drágák, csak kis összegben vehetőek fel, így nem alkalmasak hitelkiváltásra! Amennyiben egy legalább 6 millió forint értékű ingatlanfedezetet be tudunk vonni az ügyletbe, akkor már számolhatunk jelzáloghitellel amely így Önnek 60.000 Ft körüli törlesztőrészletet jelentene 10 évre forint alapon!
  2011.08.11.

  Deák Ferenc István

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu