IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Adósságrendező hitel kalkulátor

Utolsó módosítás: 2011.09.15.

Adósságrendező hitel kalkulátorunkat azért hoztuk létre, hogy ha Önnek egy vagy több kedvezőtlen kamatozású, drága hitele van, esetleg ezeket több banknak fizeti, akkor Ön is ki tudja számolni új adósságrendező jelzáloghitele várható havi törlesztőjét! Az adósságrendező hitellel ugyanis ezeket a hiteleket összevonhatja egyetlen olcsóbb kölcsönné, egy bank felé fizetve, így a havi törlesztőrészletét akár 50%-kal is lecsökkentheti!

Weboldalonkunkon lévő adósságrendező hitelkalulátorunk segítségével 18 bank közül választhatja ki a legkedvezőbbet és rögtön itt ajánlatot is kérhet tőlünk a megvalósításra! Írja le igényeit, mi pedig ingyenesen elvégezzük a hitel előszűrést, megállapítjuk, hogy Ön hitelképes-e, illetve a teljes adósságrendező hitelügyintézést is díjmentesen átvállaljuk Öntől!

Adósságrendező hitel felvétele előtt az alábbi információkat feltétlen tudnia kell!:

 • Adósságrendező hitel csak jelzálog alapon, azaz ingatlan fedezet bevonása mellett történhet, mert fedezetlen személyi kölcsön esetében, még ha a felvehető hitelösszeg elegendő is lenne a régi hitelek kiváltására, a magas kamatok miatt még drágább is lenne az új hitel!
 • Felmondott hitel, rosszul fizett hitel, végrehajtás alatt álló hitel, valamint nem pénzintézet által nyújtott (magánhitel, munkáltatói hitel) kölcsön nem váltható ki adósságrendezés keretében. Elmaradt, ki nem fizetett törlesztőrészlet azonnali ellutasítási okot jelent, a megengedett maximális késés pedig 30 nap, amit írásban kell igazolni az új bank felé!
 • Aktív BAR listával sehol nem igényelhető adósságrendező hitel, passzív BAR lista esetén pedig legalább fél-egy éves lezárt tartozás kell, banktól függően.
 • Ugyanez a kizárás vonatkozik aktív APEH-, közüzemi- és illeték tartozás esetében, ezeket tehát először be kell fizetni az adósságrendező hitel igényléséhez
 • Svájci frank alapú hitelt nem érdemes forintra váltani mert azzal véglegesítjük az árfolyamveszteséget, azonban euróra váltva jóval kedvezőbb kamatot ezáltal pedig törlesztőt érhetünk el!

Az Adósságrendező hitel tehát a legnagyobb segítséget azok számára nyújthatja, akiknek több hitelük van (autóhitel,lakáshitel,személyi kölcsön, áruhitel), hiszen ebben az esetben ha az ingatlanfedezet "elbírja' a teljes összeget, akkor hihetetlenül nagy törlesztő csökkentést tudunk elérni.

Egy vagy két hitel esetében is mindenképen érdemes egy ingyenes fellvizsgálatot végezni, mert bárt a csökkenés nem lesz 40-50%-os, de 10-20%-kal olcsóbb havi törlsztő is már komoly milliós megtakaításoikat jelenthet az évek alatt!

Használja adósságrendezés kalkulátorunkat és győzödjön meg róla Ön is, hogy jelenleg mennyivel fizet többet a kelleténél! Ha pedig  a számok elnyerték tetszését kérje díjmentes ajánlatunkat adósságrendezésre, és mi 1 munkanapon belül megkeressük a piacon lévő legjobb ajánlattal!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Adósságrendező hitel ingatlanfedezet nélkül
 • Adósságrendező hitel feltételei
 • Adósságrendező hitel jövedelemigazolás nélkül
 • Adósságrendező hitel euro alapon


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu